At vælge det rigtige halloween kostume

hvad skal man vælge af halloween kostume?
Spørg en gruppe på ti personer, hvad deres favorit del af Halloween er. Du vil højst sandsynligt høre to svar, kostumer og slik. Du kan ikke få slik uden kostumer, så vi kommer til at fokusere på kostumer til Halloween.

Ligegyldigt hvad du er interesseret i, at der er et kostume, der passer dig. Det er det magiske af Halloween - du kommer til at være nogen anden for en aften. Du kan vælge mellem et kostume, der passer dig og passer til din personlighed, eller du kan gå den modsatte retning og gøre noget aparte og ud-af- tegn. (Især hvis du er iført en maske !) Vi kommer til at tage et kig på nogle tips til at vælge kostumer til Halloween.

Hvis du vælger et kostume eller udklædning til dit barn, det er meget simpelt. Du kan holde sig til klassikere som græskar, spøgelser, hekse, dyr osv.. Det, eller finde et kostume af deres favorit karakter fra et tv- show eller film. Disney kostumer er en mangeårig tradition på Halloween, på grund af deres samling af tidløse figurer og historier. De fleste små piger elsker at klæde sig ud som en prinsesse elleve år, faktisk de ikke se det, hvis det på deres måde ville være en daglig begivenhed.

En masse af de populære kostumer til børn er stor for folk i alle aldre, og det er ikke kun om nostalgi. Grown - up kostumer kan slippe af sted med tingene helt upassende Det ville være for børnenes kostumer, : såsom mere afslørende versioner af populære kostumer til Halloween. Folk kan lide at lade løs på Halloween, og der er en masse sjov at være haft med voksne kostumer, så længe du er i det rigtige selskab !

Selvfølgelig, bevæger sig væk fra barnet side af tingene, Halloween er acerca Også bliver rædselsslagen ! Kostumer til yngre mennesker kan være uhyggelig : såsom spøgelser og ghouls, men voksen kostumer kan være direkte skræmmende, bloddryppende og ulækkert. Det er alle i god sjov, og bare sørg for at det er passende for den virksomhed, du vil være i ! Vi tager med tidligere drøftet dette kostume idéer, fra aktuelle begivenheder og store nyhedshistorier i det forløbne år, og puede være ekstra sjovt, når du beskæftiger sig med kostumer, der er i dårlig smag. Du vil helt sikkert vende hoveder, hvis du møder op klædt ud som en kontroversiel figur fra det forløbne år, jeg formoder, at Bin Laden kostumer med en kugle hul i hovedet kommer til at være populære i år, bare for et eksempel. Lige som med tyroler kostumer, så er halloween kostumet et meget unikt og interessant kostume. Unikt på den måde at det gerne skal passe til det uhyggelige tema, så udklædninger som spiderman, cowbow, prinsesser, buzz lightyear og den slags passer jo slet ikke ind.

Vi vil lade resten af de eksempler op til dig, hvor kreative kan du få Når du vælger kostumer til Halloween? Det kan være svært at forsøge at tænke på en unik kostume idé, men bare prøve at finde inspiration fra alle omkring dig. Tænd for tv'et, ser tilbage på nogle af dine yndlingsfilm fra det forløbne år, tjek nogle hjemmesider og se hvilker typer af halloween kostumer du kan få. Har du brug for lidt mere inspiration til valg af kostume kan du med fordel klikke dig videre ind på valg af fastelavnskostumer som vi kigger nærmere på i næste afsnit her.

Tilbage til udklædning
Videre til valg af fastelavnskostume